Manja slova Veća slova RSS

Direktorati u Ministarstvu

 
 
 
 

Lj.J.

MPA

 

>

OBAVJEŠTENJE O MJESTU I VREMENU POLAGANJA ISPITA ZA PRIPRAVNIKE U SUDOVIMA I DRŽAVNOM TUŽILAŠTVU

Datum objave: 01.10.2020 13:57 | Autor: M.L.

Ispis Štampaj stranicu


 

OBAVJEŠTENJE 

O MJESTU I VREMENU POLAGANJA 

ISPITA ZA PRIPRAVNIKE U SUDOVIMA I DRŽAVNOM TUŽILAŠTVU

 

 


Ministarstvo pravde će,
umjesto 9. oktobra kako je prvobitno bilo određeno, zbog zauzetosti sale, organizovati polaganje ispita za pripravnike u sudovima i Državnom tužilaštvu u subotu 10. oktobra 2020. godine.              

Obavještavaju se kandidati da će se ispit za pripravnike održati sa početkom u 8h
u amfiteatru I Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Podgorici, Ul. 13. jula br. 2, na prvom spratu  (molimo kandidate da budu na Pravnom fakultetu u 07:30h kako bi izvršili provjeru identiteta i podijeli pisane zadatke).

Kandidati su dužni sa sobom donijeti ličnu kartu ili drugi dokument kojim se može ustanoviti identitet.

Kandidati koji su prijavili ispitu putem sajta e-uprave dužni su na dan polaganja ispita donijeti original (na uvid) ili ovjerene kopije diplome ili uvjerenja.         

Polaganje ispita, u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje, biće organizovano uz poštovanje mjera fizičke distance, obavezu kandidata i članova Komisije da tokom trajanja ispita nose zaštitne maske, upotrebu sredstava za dezinfekciju ruku i sl.             

S tim u vezi, kandidati su u obavezi da:     

- tokom čekanja ispred zgrade i prostorije u kojoj se održava ispit drže međusobnu fizičku distancu, tj. zabranjeno je grupisanje kandidata;            

- prilikom ulaska u zgradu i tokom trajanja ispita nose zaštitne maske (kandidati donose svoje maske) i ponesu sopstvenu olovku; i               

- prilikom ulaska/izlaska u prostoriju u kojoj se održava ispit dezinfekcionim sredstvima dezinfekuju ruke, a nakon završetka ispita zabranjeno je zadržavanje ispred zgrade u kojoj je ispit organizovan.     


SEKRETARKA KOMISIJE 
Ivana Mašanović
br.tel. 020/407-505