Мања слова Већа слова РСС

Директорати у Министарству

 
 
 
 

Љ.Ј.

МПА

 

>

ОБАВЈЕШТЕЊЕ О ДЕШИФРОВАЊУ ПИСАНОГ ДИЈЕЛА ПРАВОСУДНОГ ИСПИТА ИЗ КРИВИЧНОГ ПРАВА - СЕПТЕМБАРСКИ РОК 2020. ГОДИНЕ -

Датум објаве: 07.10.2020 10:44 | Аутор: М.Л.

Испис Штампај страницу


 

ОБАВЈЕШТЕЊЕ О ДЕШИФРОВАЊУ ПИСАНОГ ДИЈЕЛА ПРАВОСУДНОГ ИСПИТА ИЗ КРИВИЧНОГ ПРАВА

-  СЕПТЕМБАРСКИ РОК 2020. ГОДИНЕ -

 

Обавјештавају се кандидати који су 29. септембра 2020. године полагали писани дио правосудног испита из кривичног права, да ће дешифровање писаног дијела испита из кривичног права одржати у понедељак 12. октобра 2020. године, са почетком у 10 часова, у просторијама Правног факултета Универзитета Црне Горе у Подгорици, ул. 13. јула бр. 2 (судница Правног факултета у приземљу).

У складу са препорукама Института за јавно здравље Црне Горе и Наредбом Министарства здравља, приликом уласка у зграду Правног факултета и током трајања дешифровања кандидати су обавези да носе заштитне маске (кандидати доносе своје маске). Кандидати су са собом дужни да понесу личну карту или другу јавну исправу на основу које се може утврдити идентитет кандидата.

Усмени дио испита ће почети у понедељак 12. октобра 2020. године у 16х, у просторијама старе зграде Владе у Подгорици (ул. Јована Томашевића бр.2), према распореду који ће утврдити Комисија.

Полагање усменог дијела испита, у складу са препорукама Института за јавно здравље, биће организовано уз поштовање мјера физичке дистанце, обавезу кандидата, чланова Комисије и лица која слушају испит да током трајања испита носе заштитне маске, употребу средстава за дезинфекцију руку и сл.

С тим у вези, кандидати/лица која слушају испит су у обавези да:

- током чекања испред зграде и просторије у којој се одржава испит држе међусобну физичку дистанцу, тј. забрањено је груписање кандидата;

- приликом уласка у зграду и током трајања испита носе заштитне маске (кандидати доносе своје маске) и понесу сопствену оловку; и

- приликом уласка/изласка у просторију у којој се одржава испит дезинфекционим средствима дезинфекују руке, а након завршетка испита забрањено је задржавање испред зграде у којој је испит организован. 

Кандидати су са собом дужни да понесу личну карту или другу јавну исправу на основу које се може утврдити идентитет кандидата.

 

Секретар Комисије за полагање правосудног испита

Момир Јауковић

Тел: +382(0)20 407 504

е-маил: момир.јауковиц@мпа.гов.ме