Мања слова Већа слова РСС

Директорати у Министарству

 
 
 
 

Љ.Ј.

МПА

 

>

Обавјештење о дешифровању писаног дијела правосудног испита - мартовски/априлски рок 2021. године

Датум објаве: 06.04.2021 12:34 | Аутор: Д.Т.

Испис Штампај страницуОБАВЈЕШТЕЊЕ О ДЕШИФРОВАЊУ ПИСАНОГ ДИЈЕЛА ПРАВОСУДНОГ ИСПИТА
- МАРТОВСКИ/АПРИЛСКИ РОК 2021. ГОДИНЕ -Обавјештавају се кандидати који су 20. и 27. марта 2021. године полагали писани дио правосудног испита, да ће се дешифровање писаног дијела испита одржати у сљедећим терминима:
  
- дешифровање писаног дијела испита из кривичног права - у уторак 13. априла 2021. године, са почетком у 11 часова, у просторијама старе зграде Владе, ул. Јована Томашевића бр.2 у Подгорици (конгресна сала).
- дешифровање писаног дијела испита из грађанског права - у уторак 13. априла 2021. године, са почетком у 13 часова, у просторијама старе зграде Владе, ул. Јована Томашевића бр.2 у Подгорици (конгресна сала).

Дешифровање писаних задатака кандидата, у складу са препорукама Института за јавно здравље, биће организовано уз поштовање мјера физичке дистанце, обавезу кандидата и чланова Комисије да током трајања дешифровања носе заштитне маске, употребу средстава за дезинфекцију руку и сл. С тим у вези, кандидати су у обавези да:

- током чекања испред зграде и просторије у којој се врши дешифровање држе међусобну физичку дистанцу, тј. забрањено је груписање кандидата;
- приликом уласка у зграду и током трајања и дешифровања носе заштитне маске (кандидати доносе своје маске) и понесу сопствену оловку; и
- приликом уласка/изласка у просторију у којој се одржава дешифровање дезинфекционим средствима дезинфекују руке, а након завршетка дешифровања забрањено је задржавање испред зграде у којој је дешифровање организовано.
 
Кандидати су са собом дужни да понесу личну карту или другу јавну исправу на основу које се може утврдити идентитет кандидата.

 

Секретар Комисије за полагање правосудног испита
Момир Јауковић
Тел: +382(0)20 407 504
е-маил: момир.јауковиц@мпа.гов.ме