Мања слова Већа слова РСС

Директорати у Министарству

 
 
 
 

Љ.Ј.

МПА

 

Судски тумаци

15.04.2021.

Списак тумача - ажуриран 15.4.2021.године

Списак тумача - ажуриран 15.4.2021.године

18.01.2021.

Списак тумача - ажуриран 15.01.2021.године

Списак тумача - ажуриран 15.01.2021.године

02.12.2020.

Списак тумача - ажуриран 1.12.2020. године

Списак тумача - ажуриран 1.12.2020. године

23.10.2020.

СПИСАК КАНДИДАТА КОЈИ ПОЛАЖУ ИСПИТ ЗА ТУМАЧЕ ЗА ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК ИВ РОК

СПИСАК КАНДИДАТА КОЈИ ПОЛАЖУ ИСПИТ ЗА ТУМАЧЕ ЗА ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК ИВ РОК

09.10.2020.

СПИСАК КАНДИДАТА КОЈИ ПОЛАЖУ ИСПИТ ЗА ТУМАЧЕ ЗА ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК ИИИ РОК

СПИСАК КАНДИДАТА КОЈИ ПОЛАЖУ ИСПИТ ЗА ТУМАЧЕ ЗА ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК ИИИ РОК

08.10.2020.

СПИСАК КАНДИДАТА КОЈИ ПОЛАЖУ ИСПИТ ЗА ТУМАЧЕ ЗА ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК ИИ РОК

СПИСАК КАНДИДАТА КОЈИ ПОЛАЖУ ИСПИТ ЗА ТУМАЧЕ ЗА ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК ИИ РОК

06.10.2020.

СПИСАК КАНДИДАТА КОЈИ ПОЛАЖУ ИСПИТ ЗАЈЕЗИК ТУМАЧЕ ЗА ЕНГЛЕСКИ

СПИСАК КАНДИДАТА КОЈИ ПОЛАЖУ ИСПИТ ЗА ТУМАЧЕ ЗА ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК

23.09.2020.

ЈАВНИ ПОЗИВ за постављење за тумача

ЈАВНИ ПОЗИВ за постављење за тумача - за арапски, бугарски, чешки, хебрејски, кинески, латински, мађарски, македонски, словеначки, шведски, украјински, холандски, - за знаковни (гестовни) језик,...

18.09.2020.

Списак тумача ажуриран 18.09.2020.

Списак тумача ажуриран 18.09.2020.

18.09.2020.

Списак тумача ажуриран 18.09.2020.

Списак тумача ажуриран 18.09.2020.