Manja slova Veća slova RSS

Direktorati u Ministarstvu

 
 
 
 

Lj.J.

MPA

 

>

Ministar Leposavić sa predstavnicima Savjeta Evrope: Najavljeno usvajanje Etičkog kodeksa za nosioce najviših funkcija izvršne vlasti

Ministar Leposavić sa predstavnicima Savjeta Evrope: Najavljeno usvajanje Etičkog kodeksa za nosioce  najviših funkcija izvršne vlasti
Datum objave: 16.12.2020 13:35 | Autor: M.L.

Ispis Štampaj stranicu


Ministar Leposavić primio je danas u svom kabinetu Evgeniju Giakoumopoulou šeficu programske kancelarije Savjeta Evrope u Crnoj Gori i njene saradnice, i tom prilikom ministru su upućene čestitke povodom stupanja na dužnost.

Iz Savjeta Evrope, kao i do sada, pružili su punu podršku Ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava  i stavili na raspolaganje svu svoju ekspertsku pomoć. Sagovornici su se saglasili oko daljih zajedničkih aktivnosti posebno kada je riječ o praksi primjene prava uz puno uvažavanje standarda Savjeta Evrope.

Ministar je poručio da će biti intezivirana saradnja na brojnim projektima ekspertske pomoći koju ova međunarodna organizacija u Crnoj Gori pruža u kontinuitetu, a prva od aktivnosti biće iniciranje usvajanja Etičkog kodeksa za nosioce najviših funkcija izvršne vlasti. 

Ministarstvo pravde, ljudskih i manjinskih prava